• Over ons
  • Onze werkwijze
  • Bereikbaarheid
  • Recensies

Van Riswick BV is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van indoor en outdoor adventure concepten. 

 

Onze missie:

Betrokkenheid, duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit. Wij staan niet tegenover, maar naast onze klant om door middel van onze ervaring en expertise mee te denken en te adviseren. Voor de bouw van onze adventure concepten maken wij gebruik van FSC en PEFC gecertificeerd hout en dragen hierdoor bij aan verantwoorde bosbouw. Onze bouwstijl is degelijk en robuust. Wij onderscheiden ons van anderen door exclusief dealer te zijn van het unieke, CE-gecertificeerde,  Expoglider® continu zekeringssysteem waarmee wij veiligheid, kwaliteit en gebruiksgemak voor onze adventure concepten garanderen. 

We build adventure! 

 

Van Riswick BV biedt een totaalconcept op het gebied van adventure concepten:

• Advies en ondersteuning;

• De feitelijke bouw;

• Onderhoud en beheer.

 

Van Riswick BV adviseert en ondersteunt u bij uw project vanaf het prille begin tot na de oplevering. Wij bieden onze klanten begeleiding bij het maken van belangrijke keuzes omtrent locatie en bouwplanningen en werken volgens de richtlijnen van de geldende Europese regelgeving (NEN-normen). Alle door ons gebouwde adventure concepten worden kort na de bouw door de TÜV Nord Group of OCB gekeurd en gecertificeerd. Ons werk voeren wij uit met veel passie en met een uitgebreide kennis van de markt.

 

Van Riswick BV is lid van European Ropes Course Association (ERCA).   

Deze Europese vereniging van klimpark-/touwenparcours-bouwers, kliminstructeurs, redders, (klimpark)eigenaren en inspecteurs draagt zorg voor continue verbetering in de steeds populairder wordende klimparkenbranche; veiligheid staat hierbij voorop. ERCA verzorgt tevens gecertificeerde opleidingen en trainingen voor o.a. inspecteurs van touwenparcoursen. Op de ERCA  bijeenkomsten voor ERCA-leden worden kennis en ervaringen gedeeld.

Als lid van ERCA is Van Riswick BV voortdurend in contact met de branche, waarbij we kennis en ervaringen  kunnen delen met de andere ERCA-leden. Als actief lid van de ERCA zijn we voortdurend op de hoogte van alle  ontwikkelingen en vraagstukken in de markt.